Kategorie

Dan Woo nóż szefa kuchni Kiritsuke DC53 64HRC 22cm

Kod produktu: DANWOO_DC53_03

Producent: Dan Woo

Dostępny Wysyłka w 24h
450,00 zł

Profesjonalny nóż kuchenny Kiritsuke ze stali DC53 (64 HRC) z rękojeścią G10, łączący japońską tradycję z nowoczesną technologią. Długie ostrze 220 mm i precyzyjne wykonanie gwarantują najwyższą jakość cięcia.

Profesjonalny nóż szefa kuchni Kiritsuke Dan Woo DC53

Przedstawiamy wyjątkowy nóż kuchenny w stylu japońskim, łączący tradycyjną formę Kiritsuke z nowoczesną technologią wykonania. To narzędzie stworzone z myślą o profesjonalnych kucharzach i wymagających domowych użytkownikach.

Najwyższa jakość wykonania

  • Ostrze wykonane z wysokowydajnej stali DC53 o twardości 64 HRC
  • Precyzyjnie szlifowane ostrze o długości 220 mm
  • Grubość ostrza 2,15 mm zapewniająca idealne połączenie sztywności i lekkości

Ergonomia i kontrola

  • Profesjonalna rękojeść z materiału G10 odporna na wilgoć i temperatury
  • Zoptymalizowana waga 286 g dla doskonałej kontroli
  • Całkowita długość 350 mm zapewniająca odpowiedni balans

Wszechstronne zastosowanie

Nóż doskonale sprawdza się w krojeniu mięsa, ryb, warzyw i owoców. Charakterystyczny profil Kiritsuke umożliwia zarówno precyzyjne krojenie w stylu japońskim, jak i klasyczne techniki szefa kuchni.

Długość całkowita 350 mm
Długość ostrza 220 mm
Grubość ostrza 2,15 mm
Materiał ostrza Stal DC53
Twardość 64 HRC
Materiał rękojeści G10
Waga 286 g

Kod produktu: DANWOO_DC53_03

Producent: Dan Woo

Dostępny Wysyłka w 24h
450,00 zł

Profesjonalny nóż kuchenny Kiritsuke ze stali DC53 (64 HRC) z rękojeścią G10, łączący japońską tradycję z nowoczesną technologią. Długie ostrze 220 mm i precyzyjne wykonanie gwarantują najwyższą jakość cięcia.

Zapisz się do newslettera

Bądź na bieżąco z promocjami i nowościami