Kategorie

KAI Seki Magoroku Wakatake nóż do mrożonek i twardych produktów

Kod produktu: AB5426

Producent: KAI

Dostępny Wysyłka w 24h
130,00 zł

Profesjonalny nóż japoński z ząbkowanym ostrzem, idealny do krojenia mrożonek i twardych produktów. Wykonany ze stali molibdenowo-wanadowej, wyposażony w ergonomiczną rękojeść z nylonu.

Profesjonalny nóż do mrożonek KAI Seki Magoroku Wakatake

Przedstawiamy specjalistyczny nóż japoński, stworzony z myślą o precyzyjnym krojeniu mrożonych produktów. Wykonany przez renomowaną markę KAI w legendarnym mieście Seki, łączy w sobie tradycyjne japońskie rzemiosło z nowoczesną technologią.

Wyjątkowa konstrukcja

  • Ostrze ze stali molibdenowo-wanadowej o długości 220 mm
  • Specjalne ząbkowanie ułatwiające przecinanie twardych i mrożonych produktów
  • Optymalna twardość 56 HRC zapewniająca trwałość

Komfort użytkowania

  • Ergonomiczna rękojeść z nylonu o długości 150 mm
  • Niewielka waga (83g) redukująca zmęczenie podczas pracy
  • Doskonałe wyważenie zapewniające precyzyjne cięcie

Wszechstronne zastosowanie

Nóż doskonale sprawdza się przy krojeniu:

  • Mrożonego mięsa i ryb
  • Twardych serów
  • Mrożonych warzyw i owoców
  • Pieczywa z twardą skórką

 

Długość ostrza 220 mm
Długość rękojeści 150 mm
Materiał ostrza Stal molibdenowo-wanadowa
Twardość 56 HRC
Materiał rękojeści Nylon
Waga 83 g
Typ ostrza Ząbkowane

Kod produktu: AB5426

Producent: KAI

Dostępny Wysyłka w 24h
130,00 zł

Profesjonalny nóż japoński z ząbkowanym ostrzem, idealny do krojenia mrożonek i twardych produktów. Wykonany ze stali molibdenowo-wanadowej, wyposażony w ergonomiczną rękojeść z nylonu.

Zapisz się do newslettera

Bądź na bieżąco z promocjami i nowościami