
Kod produktu: 6501
Producent: Seki Kanetsugu
Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Kanetsugu Shiun z trójwarstwowym ostrzem ze stali VG-2 i rękojeścią z dębu. Długość ostrza 210 mm, twardość 59 HRC - idealne połączenie tradycyjnego rzemiosła z nowoczesną technologią.
Przedstawiamy wyjątkowy nóż szefa kuchni, który łączy w sobie tradycyjne japońskie rzemiosło z nowoczesną technologią. Wykonany z wysokogatunkowej stali VG-2, charakteryzuje się doskonałą ostrością i trwałością.
Nóż doskonale sprawdza się w profesjonalnej kuchni jak i w warunkach domowych. Jest szczególnie efektywny przy krojeniu warzyw, mięsa oraz przygotowywaniu sushi i sashimi. Precyzyjne wyważenie i ergonomiczna konstrukcja pozwalają na wielogodzinną pracę bez zmęczenia.
Długość całkowita | 350 mm |
---|---|
Długość ostrza | 210 mm |
Materiał ostrza | Stal VG-2 |
Twardość | 59 HRC |
Konstrukcja | San Mai (trójwarstwowa) |
Materiał rękojeści | Drewno dębowe |
Waga | 143 g |
Kod produktu: 6501
Producent: Seki Kanetsugu
Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Kanetsugu Shiun z trójwarstwowym ostrzem ze stali VG-2 i rękojeścią z dębu. Długość ostrza 210 mm, twardość 59 HRC - idealne połączenie tradycyjnego rzemiosła z nowoczesną technologią.
Bądź na bieżąco z promocjami i nowościami